Schedule Category

Event - 2018

Main Events of Anime Boston

Events in this category for Anime Boston 2018:

Event Running Time Time/Locations
AMV Contest 180 minutes Sat, 03/31/2018 at 10:30 AM in Hynes-Hall D
Fri, 03/30/2018 at 9:00 PM in Hynes-Hall D
Anime Boston 2018 Opening Ceremonies 90 minutes Fri, 03/30/2018 at 10:30 AM in Hynes-Veterans Memorial Auditorium
Anime Boston Masquerade with a Special Performance by Asaka 270 minutes Sat, 03/31/2018 at 6:00 PM in Hynes-Veterans Memorial Auditorium
Autograph Ticketing 150 minutes Fri, 03/30/2018 at 7:00 AM in Sheraton-Panel Grand
Sat, 03/31/2018 at 7:00 AM in Sheraton-Panel Grand
Sun, 04/01/2018 at 7:00 AM in Sheraton-Panel Grand
Ball Room Dance Lesson 60 minutes Fri, 03/30/2018 at 1:00 PM in Hynes-Panel A
Charity Auction 120 minutes Sun, 04/01/2018 at 10:00 AM in Sheraton-Panel Grand
Closing Ceremonies 60 minutes Sun, 04/01/2018 at 3:00 PM in Hynes-Veterans Memorial Auditorium
Constellation Formal Charity Ball 240 minutes Fri, 03/30/2018 at 5:00 PM in Hynes-Panel A
Convention Feedback 60 minutes Sun, 04/01/2018 at 4:00 PM in Hynes-Panel 202
Karaoke Contest 120 minutes Sat, 03/31/2018 at 5:00 PM in Hynes-Karaoke 313
Maid Cafe 60 minutes Sun, 04/01/2018 at 10:00 AM in Hynes-Maid Cafe
Sat, 03/31/2018 at 11:00 AM in Hynes-Maid Cafe
Fri, 03/30/2018 at 11:00 AM in Hynes-Maid Cafe
Open Karaoke 60 minutes Fri, 03/30/2018 at 9:00 AM in Hynes-Karaoke 313
Sun, 04/01/2018 at 10:00 AM in Hynes-Karaoke 313
Sat, 03/31/2018 at 9:00 AM in Hynes-Karaoke 313
Sat, 03/31/2018 at 7:00 PM in Hynes-Karaoke 313
Solar Salsa Semi-Formal 180 minutes Sat, 03/31/2018 at 5:00 PM in Hynes-Panel A
Swap Meet 120 minutes Sat, 03/31/2018 at 10:00 PM in Hynes-Panel A
Fri, 03/30/2018 at 10:00 PM in Hynes-Panel A

Disclaimer - This schedule or listing is subject to change right up to and during the convention. Check the online schedule, Guidebook app, or Room Screens for the current schedule.