Schedule Category

Guest Panel - 2018

Panels starring our Guests of Honor

Events in this category for Anime Boston 2018:

Event Running Time Time/Locations
15 years of Fighting Dreamers with FLOW 60 minutes Sat, 03/31/2018 at 2:30 PM in Hynes-Panel C
A Symphonic World with Kaoru Wada 60 minutes Fri, 03/30/2018 at 3:30 PM in Hynes-Panel 306
Afternoon Tea with Brandon McInnis 60 minutes Sat, 03/31/2018 at 4:30 PM in Hynes-Panel 202
Amanda C. Miller - Spunky and Badass 60 minutes Sat, 03/31/2018 at 8:00 PM in Sheraton-Panel Constitution B
Born to Make History with Josh Grelle 60 minutes Fri, 03/30/2018 at 7:30 PM in Hynes-Panel C
Characters and Critters with Chris Bevins 60 minutes Fri, 03/30/2018 at 1:30 PM in Hynes-Panel 202
Classic Super Nintendo RPGs 60 minutes Sat, 03/31/2018 at 11:00 AM in Hynes-Panel 206
Creating Characters with Chris and Rachel 60 minutes Sat, 03/31/2018 at 3:00 PM in Hynes-Panel 202
Creating Music For The Screen 60 minutes Fri, 03/30/2018 at 5:30 PM in Sheraton-Panel Grand
Evenings with Isabelle - Combatting Depression and Anxiety with Animal Crossing and Fandom 60 minutes Fri, 03/30/2018 at 4:00 PM in Sheraton-Panel Constitution A
Feeling SUUUPPPEEERR with Kazuki Yao 60 minutes Fri, 03/30/2018 at 12:00 PM in Hynes-Panel 202
From Spark to Screen 60 minutes Sun, 04/01/2018 at 10:00 AM in Hynes-Panel A
Ghosts 'n Stuff Inc. 90 minutes Sat, 03/31/2018 at 9:30 PM in Sheraton-Panel Constitution B
Girl Talk with Your Best Friend Monica Rial 60 minutes Fri, 03/30/2018 at 3:00 PM in Sheraton-Panel Constitution B
Hey I Recognize That Voice! It's Steve Blum! 60 minutes Sat, 03/31/2018 at 1:00 PM in Sheraton-Panel Grand
Hold the Green Peppers with Director Yūji Mutō 60 minutes Sat, 03/31/2018 at 10:30 AM in Hynes-Panel 202
I AM JEZ ROTH aka How to survive as a freelance designer 60 minutes Sun, 04/01/2018 at 11:30 AM in Sheraton-Panel Constitution A
InuYasha Retrospective 60 minutes Sat, 03/31/2018 at 10:00 AM in Sheraton-Panel Constitution A
J. Michael Tatum - Do You Know Where a Cowboy Keeps His Gun? 60 minutes Fri, 03/30/2018 at 2:00 PM in Hynes-Panel C
Jeff and Casey Lee Williams: Creating Music for Animated Series 60 minutes Sat, 03/31/2018 at 2:30 PM in Sheraton-Panel Grand
Jez's Crashcourse of Cosplay 60 minutes Sat, 03/31/2018 at 1:30 PM in Hynes-Panel 202
Kicking Ass and Nailing Roles with Mary Elizabeth McGlynn 60 minutes Sat, 03/31/2018 at 2:00 PM in Sheraton-Panel Constitution B
King of the Court Scott Gibbs 60 minutes Sat, 03/31/2018 at 6:00 PM in Sheraton-Panel Constitution A
Making Anime with Michihiko Suwa 60 minutes Sat, 03/31/2018 at 4:00 PM in Hynes-Panel 306
Mock Auditions with Kaiji Tang! 60 minutes Sat, 03/31/2018 at 3:00 PM in Sheraton-Panel Constitution A
Mock Video Game Recording 60 minutes Sat, 03/31/2018 at 4:30 PM in Sheraton-Panel Constitution A
Open Your Eyes and Say Hello to Asaka 60 minutes Fri, 03/30/2018 at 2:00 PM in Hynes-Panel 206
Putting Words on the Page with Katsuyuki Sumizawa 60 minutes Fri, 03/30/2018 at 3:00 PM in Hynes-Panel 309
Round 1 FIGHT! with Kaiji Tang 60 minutes Sun, 04/01/2018 at 12:00 PM in Sheraton-Panel Constitution B
Snow White Jellyfish on Ice 60 minutes Sun, 04/01/2018 at 10:00 AM in Sheraton-Panel Constitution A
Straight Outta Kansas with Caitlynn French 60 minutes Sat, 03/31/2018 at 5:30 PM in Hynes-Panel 306
Studio Ghibli: The Art, The Magic, The Reality 90 minutes Sat, 03/31/2018 at 4:00 PM in Hynes-Panel C
The Evolution of Cirque du Soleil's costuming and Kaleidostar feature 60 minutes Fri, 03/30/2018 at 1:00 PM in Sheraton-Panel Constitution A
The Magic Behind the Mic: ADR Scriptwriting and Direction 60 minutes Sun, 04/01/2018 at 10:30 AM in Hynes-Panel C
The Many Voices, Hobbies, and Hair Colors of Greg Ayres 60 minutes Sat, 03/31/2018 at 3:30 PM in Sheraton-Panel Constitution B
The Unstoppable Stephanie Sheh 60 minutes Sun, 04/01/2018 at 10:30 AM in Sheraton-Panel Constitution B
Twizzlers or Red Vines with Rachel Robinson 60 minutes Fri, 03/30/2018 at 2:30 PM in Sheraton-Panel Constitution A
Voice Actor Round Table 60 minutes Sun, 04/01/2018 at 1:00 PM in Hynes-Panel A
Working in Japan with Brandon McInnis 60 minutes Sun, 04/01/2018 at 10:30 AM in Hynes-Panel 206

Disclaimer - This schedule or listing is subject to change right up to and during the convention. Check the online schedule, Guidebook app, or Room Screens for the current schedule.