Schedule Category

Video - 2019

Regular Video Programming

Events in this category for Anime Boston 2019:

Event Running Time Time/Locations
Accel World: Infinite burst 120 minutes Fri, 04/19/2019 at 7:00 PM in Hynes-HD Video 210
Ano Hana: The Flower we Saw That Day 120 minutes Sun, 04/21/2019 at 9:00 AM in Hynes-HD Video 210
Arcadia of my Youth 120 minutes Sat, 04/20/2019 at 2:00 PM in Sheraton-Video Riverway
Aria the Animation 120 minutes Fri, 04/19/2019 at 4:00 PM in Hynes-Video 306 by RightStuf
Assassination Classroom 60 minutes Sat, 04/20/2019 at 11:00 AM in Hynes-HD Video 210
BORUTO: NARUTO THE MOVIE 120 minutes Fri, 04/19/2019 at 1:00 PM in Hynes-HD Video 210
Beck: Mongolian Chop Squad 60 minutes Fri, 04/19/2019 at 11:00 PM in Hynes-Video 306 by RightStuf
Blue Exorcist: Kyoto Saga 120 minutes Sat, 04/20/2019 at 9:00 AM in Hynes-HD Video 210
Chihayafuru 120 minutes Sun, 04/21/2019 at 7:00 AM in Hynes-Video 306 by RightStuf
Danganronpa The Animation 120 minutes Sat, 04/20/2019 at 7:00 AM in Hynes-Video 306 by RightStuf
Fireworks 120 minutes Fri, 04/19/2019 at 4:00 PM in Sheraton-Grand Ballroom
Sun, 04/21/2019 at 1:00 PM in Hynes-Hall D
Free! Eternal Summer 120 minutes Sat, 04/20/2019 at 3:00 PM in Hynes-HD Video 210
Full Metal Panic? Fumoffu 120 minutes Fri, 04/19/2019 at 7:00 AM in Hynes-HD Video 210
Galaxy Angel 60 minutes Sat, 04/20/2019 at 3:00 PM in Hynes-Video 306 by RightStuf
HUNTER X HUNTER PHANTOM ROUGE 120 minutes Fri, 04/19/2019 at 3:00 PM in Sheraton-Video Riverway
HUNTER X HUNTER THE LAST MISSION 120 minutes Fri, 04/19/2019 at 1:00 PM in Sheraton-Video Riverway
Haikyu!! 120 minutes Fri, 04/19/2019 at 8:00 PM in Hynes-Video 306 by RightStuf
His and Her Circumstances 120 minutes Sat, 04/20/2019 at 9:00 AM in Hynes-Video 306 by RightStuf
Horus Prince of the Sun 120 minutes Sat, 04/20/2019 at 12:00 PM in Sheraton-Video Riverway
Kiznaiver 60 minutes Sun, 04/21/2019 at 11:00 AM in Hynes-HD Video 210
Log Horizon 120 minutes Fri, 04/19/2019 at 9:00 AM in Hynes-Video 306 by RightStuf
Lost Universe 120 minutes Fri, 04/19/2019 at 2:00 PM in Hynes-Video 306 by RightStuf
Lupin III: Castle of Cagliostro 120 minutes Sat, 04/20/2019 at 9:00 PM in Sheraton-Video Riverway
Lupin III: Mystery of Mamo 120 minutes Fri, 04/19/2019 at 9:00 PM in Sheraton-Video Riverway
Lupin the 3rd: Blood Seal of the Eternal Mermaid 120 minutes Fri, 04/19/2019 at 5:00 PM in Sheraton-Video Riverway
Made in the Abyss 120 minutes Sat, 04/20/2019 at 5:00 PM in Hynes-HD Video 210
Martian Successor Nadesico Movie: Prince of Darkness 120 minutes Fri, 04/19/2019 at 6:00 PM in Hynes-Video 306 by RightStuf
Mawaru Penguindrum 120 minutes Fri, 04/19/2019 at 9:00 PM in Hynes-Video 306 by RightStuf
Miss Kobayashi's Dragon Maid 120 minutes Sat, 04/20/2019 at 1:00 PM in Hynes-HD Video 210
Mobile Suit Gundam 00 A Wakening of the Trailblazer Movie 120 minutes Sat, 04/20/2019 at 5:00 PM in Hynes-Video 306 by RightStuf
Mobile Suit Gundam 0080: War in the Pocket 180 minutes Sat, 04/20/2019 at 4:00 PM in Sheraton-Video Riverway
Mobile Suit Gundam F91 60 minutes Sat, 04/20/2019 at 7:00 PM in Hynes-Video 306 by RightStuf
Mobile Suit Gundam Thuderbolt Bandit Flower 120 minutes Sun, 04/21/2019 at 11:00 AM in Hynes-Video 306 by RightStuf
Mobile Suit Gundam Wing Endless Waltz 120 minutes Sun, 04/21/2019 at 1:00 PM in Hynes-Video 306 by RightStuf
Mobile Suit Gundam: Char's Counterattack 120 minutes Sat, 04/20/2019 at 11:00 AM in Hynes-Video 306 by RightStuf
Modest Heroes 90 minutes Fri, 04/19/2019 at 4:30 PM in Hynes-Hall D
Revolutionary Girl Utena 60 minutes Sun, 04/21/2019 at 9:00 AM in Hynes-Video 306 by RightStuf
Rurouni Kenshin: New Kyoto Arc 120 minutes Fri, 04/19/2019 at 9:00 AM in Hynes-HD Video 210
SAILOR MOON S THE MOVIE 120 minutes Fri, 04/19/2019 at 7:00 PM in Sheraton-Video Riverway
Samurai 7 60 minutes Fri, 04/19/2019 at 5:00 PM in Hynes-HD Video 210
Samurai Champloo 60 minutes Sat, 04/20/2019 at 9:00 AM in Sheraton-Video Riverway
Sengoku Basara: Samurai Kings 120 minutes Fri, 04/19/2019 at 7:00 AM in Hynes-Video 306 by RightStuf
Slayers 120 minutes Sun, 04/21/2019 at 7:00 AM in Hynes-HD Video 210
Street Fighter II The Animated Movie 120 minutes Sun, 04/21/2019 at 1:00 PM in Sheraton-Video Riverway
TIGER & BUNNY THE MOVIE: THE BEGINNING 120 minutes Fri, 04/19/2019 at 9:00 AM in Sheraton-Video Riverway
TIGER & BUNNY THE MOVIE: THE RISING 120 minutes Fri, 04/19/2019 at 11:00 AM in Sheraton-Video Riverway
Tengen Toppa Gurren Lagann 120 minutes Fri, 04/19/2019 at 3:00 PM in Hynes-HD Video 210
The Boy and the Beast 120 minutes Sat, 04/20/2019 at 7:00 PM in Hynes-HD Video 210
The Familiar of Zero 60 minutes Sat, 04/20/2019 at 7:00 AM in Hynes-HD Video 210
The Girl Who Leapt Through Time 120 minutes Fri, 04/19/2019 at 9:00 PM in Hynes-HD Video 210
The Night is Short, Walk On Girl 120 minutes Sat, 04/20/2019 at 9:00 PM in Hynes-HD Video 210
Toward the Terra Movie 120 minutes Sat, 04/20/2019 at 1:00 PM in Hynes-Video 306 by RightStuf
Urusei Yatsura Movie: Beautiful Dreamer 120 minutes Sat, 04/20/2019 at 7:00 PM in Sheraton-Video Riverway
Watamote 120 minutes Sat, 04/20/2019 at 10:00 AM in Sheraton-Video Riverway
Yakitate Japan 120 minutes Fri, 04/19/2019 at 11:00 AM in Hynes-Video 306 by RightStuf
Your Lie in April 120 minutes Fri, 04/19/2019 at 11:00 AM in Hynes-HD Video 210
Your Name 120 minutes Sat, 04/20/2019 at 8:00 PM in Hynes-Video 306 by RightStuf
Zatch Bell Movie 1 120 minutes Sun, 04/21/2019 at 9:00 AM in Sheraton-Video Riverway
Zatch Bell movie 2 120 minutes Sun, 04/21/2019 at 11:00 AM in Sheraton-Video Riverway

Disclaimer - This schedule or listing is subject to change right up to and during the convention. Check the online schedule, Guidebook app, or Room Screens for the current schedule.