Schedule Category

Video - 2018

Regular Video Programming

Events in this category for Anime Boston 2018:

Event Running Time Time/Locations
A Night on the Galactic Railroad 120 minutes Fri, 03/30/2018 at 5:00 PM in Sheraton-Video Riverway
A letter to Momo 120 minutes Sun, 04/01/2018 at 10:00 AM in Hynes-Video 210
Actually I Am... 60 minutes Sun, 04/01/2018 at 2:00 PM in Hynes-Video 210
Adieu Galaxy Express 999 120 minutes Fri, 03/30/2018 at 10:00 PM in Hynes-Video 207
Assassination Classroom 120 minutes Fri, 03/30/2018 at 7:00 AM in Hynes-Panel 311
Barefoot Gen Movie 1 and 2 180 minutes Fri, 03/30/2018 at 2:00 PM in Sheraton-Video Riverway
Black Jack: The Movie 120 minutes Sun, 04/01/2018 at 1:00 PM in Sheraton-Video Riverway
Bodacious Space Pirates 4 minutes Fri, 03/30/2018 at 5:00 PM in Hynes-Video 210
Chihayafuru 120 minutes Sat, 03/31/2018 at 7:00 PM in Hynes-Video 207
Cowboy Bebop 60 minutes Fri, 03/30/2018 at 12:00 PM in Hynes-Video 207
Eureka 7 120 minutes Sat, 03/31/2018 at 7:00 AM in Hynes-Panel 311
Evangelion: 1.11 You Are (Not) Alone 100 minutes Sat, 03/31/2018 at 10:00 AM in Sheraton-Video Riverway
Evangelion: 2.22 You Can (Not) Advance, 112 minutes Sat, 03/31/2018 at 12:00 PM in Sheraton-Video Riverway
Food Wars! 60 minutes Fri, 03/30/2018 at 5:00 PM in Hynes-Video 207
Full Metal Panic! - The Second Raid 60 minutes Fri, 03/30/2018 at 9:00 AM in Hynes-Video 207
Galaxy Express 999 120 minutes Fri, 03/30/2018 at 7:00 PM in Sheraton-Video Riverway
Great Mazinger 4 minutes Fri, 03/30/2018 at 7:00 PM in Hynes-Video 207
Gundam Wing 4 minutes Fri, 03/30/2018 at 3:00 PM in Hynes-Video 210
Himouto! Umaru-chan 60 minutes Sat, 03/31/2018 at 9:00 PM in Hynes-Video 207
Infinite Stratos 60 minutes Sat, 03/31/2018 at 10:00 PM in Hynes-Video 210
Inu Yasha movie 1 120 minutes Sun, 04/01/2018 at 1:00 PM in Hynes-Video 207
Inuyasha TV 120 minutes Sat, 03/31/2018 at 11:30 AM in Hynes-Video 207
Jungle Emperor Leo 60 minutes Sun, 04/01/2018 at 10:00 AM in Sheraton-Video Riverway
Lagrange the flowers of rin-ne 60 minutes Fri, 03/30/2018 at 10:00 AM in Hynes-Video 207
Land of the Lustrous 4 minutes Fri, 03/30/2018 at 10:00 AM in Hynes-Video 210
Library Wars 90 minutes Sat, 03/31/2018 at 10:00 AM in Hynes-Video 207
Love, Chunibyo & Other Delusions! 60 minutes Sat, 03/31/2018 at 2:30 PM in Hynes-Video 207
MADE IN ABYSS 4 minutes Fri, 03/30/2018 at 11:00 AM in Hynes-Video 210
Martian Successor Nadesico 4 minutes Fri, 03/30/2018 at 6:00 PM in Hynes-Video 210
Mary and the Witch's Flower 102 minutes Sat, 03/31/2018 at 5:00 PM in Hynes-Hall D
Mobile Suit Gundam 120 minutes Sun, 04/01/2018 at 11:00 AM in Sheraton-Video Riverway
Mobile Suit Gundam 0080: War in the Pocket 120 minutes Sat, 03/31/2018 at 2:00 PM in Sheraton-Video Riverway
Mobile Suit Gundam Char's Counterattack 120 minutes Sat, 03/31/2018 at 7:00 PM in Sheraton-Video Riverway
Mobile Suit Gundam UC (Unicorn) 1 minutes Fri, 03/30/2018 at 9:00 AM in Hynes-Video 210
Sun, 04/01/2018 at 7:00 AM in Hynes-Video 210
Napping Princess 120 minutes Fri, 03/30/2018 at 3:00 PM in Sheraton-Panel Grand
Ouran Host Club 120 minutes Fri, 03/30/2018 at 7:00 AM in Hynes-Video 207
Patema Inverted (Sakasama no Patema) 90 minutes Sat, 03/31/2018 at 5:30 PM in Sheraton-Video Riverway
Revolutionary Girl Utena 120 minutes Sat, 03/31/2018 at 5:00 PM in Hynes-Video 207
Robotics; Notes 60 minutes Fri, 03/30/2018 at 9:00 PM in Hynes-Video 207
School Rumble 120 minutes Fri, 03/30/2018 at 7:00 AM in Hynes-Video 210
Soul Eater 120 minutes Sun, 04/01/2018 at 7:00 AM in Hynes-Video 207
Sound Of The Sky 60 minutes Sat, 03/31/2018 at 3:30 PM in Hynes-Video 207
Squid Girl 60 minutes Fri, 03/30/2018 at 2:00 PM in Hynes-Video 207
Steins;Gate 120 minutes Sat, 03/31/2018 at 7:00 AM in Hynes-Video 207
Summer Wars 4 minutes Fri, 03/30/2018 at 1:00 PM in Hynes-Video 210
The Devil is a Part-Timer! 120 minutes Sun, 04/01/2018 at 7:00 AM in Hynes-Panel 311
The World God Only Knows 60 minutes Sat, 03/31/2018 at 4:00 PM in Hynes-Video 210
Umi Monogatari 4 minutes Fri, 03/30/2018 at 12:00 PM in Hynes-Video 210
Urusei Yatsura Beautiful Dreamer 120 minutes Fri, 03/30/2018 at 10:00 AM in Sheraton-Video Riverway
Waiting in the Summer 60 minutes Sat, 03/31/2018 at 9:00 AM in Hynes-Video 207
Welcome to the Space Show 120 minutes Sat, 03/31/2018 at 9:00 AM in Hynes-Video 210
Yowamushi Pedal: THE MOVIE 120 minutes Sat, 03/31/2018 at 9:00 PM in Sheraton-Video Riverway
Zeta Gundam: A New Translation Heir to the Stars 120 minutes Sat, 03/31/2018 at 7:00 AM in Hynes-Video 210
infini T force 60 minutes Sat, 03/31/2018 at 9:00 PM in Hynes-Video 210

Disclaimer - This schedule or listing is subject to change right up to and during the convention. Check the online schedule, Guidebook app, or Room Screens for the current schedule.